WE KUNNEN HET NIET ALLEEN .

WE KUNNEN HET NIET ALLEEN VERANDEREN , ALLEEN KUNNEN WE WEL HET VERSCHIL MAKEN OM SAMEN TE GAAN VERANDEREN .IEDER GEZOND MENS WEET DAT HET ZO NIET VERDER KAN . DUS WE ZULLEN SAMEN MOETEN VERANDEREN , DE WERELD LEIDERS VAN NU POLITIEK EN GEESTELIJK ZIJN MIJN INZIENS GEESTELIJK GESTOORD .ZIJ DOEN NIETS OM DE VREDE TE HERSTELLEN . STERKER NOG ZE VOEREN OORLOG OF ZE VERDIENEN ER AAN .EN ZE BUITEN DE MENSEN AL EEUWEN UIT .DOOR ANGST TE ZAAIEN EN TE ONDERDRUKKEN . MAAR BESEF DIT GOD STAAT HET NIET TOE EN HET IS ONMOGELIJK OM EEN HEEL VOLK TE ONDERDRUKKEN .WAT WIJ DUS NU MOETEN DOEN ,EN DAT ZIJN WE VERPLICHT AAN ONZE KINDEREN EN ONS GEZIN . IS DE ORDE HERSTELLEN AL IS HET IN HET BEGIN MAAR IN HET KLIJN ,MAAR WE ZULLEN HET MOETEN DOEN VOOR ONS ZELF BEHOUD EN DAT VAN ONZE KINDEREN ,DE STRIJD MOET STOPPEN DE OORLOG MOET WEG EN VREDE MOET ER KOMEN IN ALLE VRIJHEID DIE GOD ONS GEGEVEN HEEFT.MOGE GOD ONS WAKKER SCHUDDEN EN ONS AANMANEN GOEDE DINGEN TE GAAN DOEN NIET ALLEEN MAAR ALLEN SAMEN .OP NAAR EEN GOEDE TOEKOMST VOOR IEDEREEN .AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.