DE UITEINDELIJKE VAL VAN DE ONDERDRUKKING .

GOD ZAL ZORGEN VOOR DE VAL VAN DE ONDERDRUKKING , ALS U ROND KIJKT IN DEZE WERELD ZIET U AL DAT ZE HUN GRIP AAN HET VERLIEZEN ZIJN . ZE LEVEN NIET MEER IN DE WAARHEID , ZE SCHAMEN ZICH NIET MEER VOOR HUN LIST EN BEDROG . HET VOLK LIJD .GOD ZIET HUN WERK WIJZE ,EN HEEFT HEN GEWAARSCHUWD , MAAR ZIJ SLAAN DIE IN DE WIND STERKER NOG ZE ONTKENNEN HET BESTAAN VAN GOD . EN DIENEN OPENLIJK DE DUIVEL . GOD MAAKT HIER EEN EINDE AAN . HIJ DOET DAT OM ZIJN VOLK UIT DE ONDERDRUKKING TE HALEN . HIJ DOET DAT UIT LIEFDE VOOR U EN U ALLEN .WEES GOD DANKBAAR VOOR ZIJN GOEDE HARDE WERK WAT HIJ VOOR JULLIE UITVOERT . PRIJS GOD OM ZIJN LIEFDE EN DADEN .AMEN .GODS ZEGEN EN LIEFDE WENS IK U.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.