IEDERE DOOD GEEFT EEN NIEUW BESEF VAN HET LEVEN .

ALS IEMAND STERFT EN DOOD GAAT , DAN VERANDERT ER IETS IN JE LEVEN . JE BESEFT DINGEN WAAR VOOR DE DOOD NIET AAN DACHT OF TIJD AAN BESTEDEN . MET ANDERE WOORDEN WE LEREN VAN DE DOOD . JA WE LEREN ER VAN DAT JE ELKAAR LIEF MOET HEBBEN VOOR DE DOOD . DAT JE ELKAAR MOET OMHELZEN VOOR DE DOOD . DAT JE ELKAAR MOET DRAGEN VOOR DE DOOD . EN ZO ZIJN ER NOG MEER DINGEN . HET IS WEL JAMMER DAT WE PAS BIJ HET AFSCHEID DAAR BIJ STIL STAAN EN NIET TIJDENS ONS LEVEN . WANT TIJDENS ONS LEVEN HEBBEN WIJ HET NODIG .EN TIJDENS HET LEVEN KUNNEN WIJ HET ELKAAR GEVEN .DUS WACHT NIET OP DE DOOD . LEEF NU JE LEVEN IN VREUGDE EN LIEFDE MET ELKAAR EN LEEF LANG GELUKKIG SAMEN . MOGE GOD ONS DAARMEE ZEGENEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.