SNAPT U WAT IK HIER SCHRIJF . BEGRIJPT U WAT IK WIL ZEGGEN .MERKT U WAT WE SAMEN KUNNEN DOEN .

GOD HEEFT MIJ MIJN ADEM GEGEVEN ,GOD HEEFT MIJ MIJN LEVEN GEGEVEN .IK BEN GOD EEUWIG DANKBAAR DAARVOOR ZO DANKBAAR DAT IK GOD MIJN ADEM TERUG GEEF EN MIJN LEVEN . OM VOOR HEM TE ADEMEN EN TE LEVEN . MET ANDERE WOORDEN IK STEL MIJN ZIJN IN DE HANDEN VAN GOD OM VOOR  HEM MIJN BEST TE DOEN . WAT IK WEET ZAL IK DOORGEVEN  .IK WIL U ALLEN HELPEN . IK WIL U LATEN ZIEN HOE GOD WERKELIJK IS ,EN WIE GOD WERKELIJK IS . ZODAT U ZIET DAT HIJ VAN U HOUD ZOALS U BENT .HIJ ZAL ZIJN LIEFDE VOOR U OPENBAREN . WANT ZO IS GOD ONZE ALMACHTIGE VADER. SAMEN KUNNEN WIJ VEEL LEREN VAN HEM . AMEN . GODS ZEGEN EN EEN MOOI WEEKEND .

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.