DE DERDE WAKE IS OOK EEN FEIT .

WE HEBBEN WEER SAMEN GEBEDEN VOOR VREDE VRIJHEID EN VEILIGHEID , MAAR OOK VOOR ONZE KINDEREN EN DE GEVAREN WAAR ZIJ AAN WORDEN BLOOT GESTELD DOOR MEDIA EN SPELLETJES .ZE WORDEN MISLEID OP EEN GEMENE DOORTRAPTE MANIER . OOK HEBBEN WE GEBEDEN VOOR DE MENSEN DIE LIJDEN AAN AFGUNST EN JALOEZIE .DAT ZE HET KWIJT RAKEN EN WEER KUNNEN GENIETEN VAN HET LEVEN ZOALS HET IS . WE HEBBEN GOD OOK GEVRAAGD  OM U VISIOENEN TE GEVEN OVER HOE GOD ZIJN PLAN WERKT ZODAT U WEET WAT ER GAANDE IS EN U UW STEENTJE BIJDRAAGT AAN DE GOEDE VERANDERING DIE VREDE VRIJHEID EN VEILIGHEID VOOR IEDEREEN ZAL BRENGEN . ZEKER ALS WE ELKAAR HELPEN . OOK HEBBEN WE GOD GEVRAAGD OM DE DREMPELS WEG TE HALLEN ZODAT IEDEREEN TERUG NAAR GOD KAN .ZONDER SCHAAMTE OF SCHULDGEVOEL .  AMEN IK WENS U GODS LIEFDE EN VREUGDE VOOR NU EN ALTIJD .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.