WANNEER BESLUIT JE OM HET ROER OM TE GOOIEN .

WANNEER BESLUIT JE OM JE LEVEN TE VERANDEREN . VAAK GEBEURT DAT DOOR OMSTANDIGHEDEN OF DOOR LEVENS ERVARING . OP EEN GEGEVEN MOMENT LET OP WAT IK SCHRIJF ,OP EEN GEGEVEN MOMENT . GA JE VERANDEREN DAT MOMENT IS JOU GEGEVEN . EEN NIEUWE KANS OM HET GOED TE DOEN NIET VOOR ANDEREN MAAR VOOR JOU PERSOONLIJK . JE BENT DAN OP EEN PUNT GEKOMEN DAT JE AFSCHEID NEEMT VAN DINGEN IN JE LEVEN . EN ER NIEUWE VOOR INDE PLAATS KOMEN . OM ARM DAT MOMENT EN OVERWEEG JOU BESLISSINGEN .EN MAAK JE LEVEN ZOALS JIJ HET ZIET WAT VOOR JOU HET BESTE IS . VRAAG GOD GERUST OM HULP EN INZICHT HIJ HELPT JOU GRAAG DAAROM HEEFT HIJ JOU OOK DIT MOMENT GEGUND EN GEGEVEN .DOE ER IETS MOOIS MEE EN PLUK DEZE NIEUWE KANS ,MOGE GOD JOU ZEGEN MET ZIJN EEUWIGE LIEFDE . AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.