IK ZAL ER ZIJN , IK BEN ER .

IK ZAL ER ZIJNĀ  , IK BEN ER . EN NU HOE GAAN WE VERDER , ALS EEN HERDER ZIJN SCHAPEN ROEPT VOLGEN ZE HEM OMDAT ZE WETEN DAT DE HERDER ZE NAAR BETERE PLAATSEN LIJD . ZIJ VER TROUWEN OP HEM , ZO OOK ROEP IK U OM ANDERS TE GAAN LEVEN EN HET PAD VAN VREDE EN VRIJHEID TE GAAN BEWANDELEN OP WEG NAAR EEN BETERE TOEKOMST . IK BEN ER EN IK ZAL ER ZIJN OM U HET PAD VAN DE VADER TE TOONEN ,EN U DE MOGELIJKHEID VAN VREDE EN VRIJHEID TE LATEN ZIEN . IK BEN ER EN IK ZAL ER ZIJN OM TE WAKEN OVER GODS SCHEPPING . MAAR OOK U KUNT UW STEENTJE BIJDRAGEN , U HOORT ER OOK BIJ GOD HEEFT VOOR IEDEREEN EEN PLAATS BERIJD .IN ZIJN GODDELIJK KONINKRIJK . NEEM U PLAATS IN EN GA MEE OP REIS NAAR DE NIEUWE TOEKOMST . AMEN . MOGE GOD ONS ZEGEN MET VREDE LIEFDE EN VRIJHEID , NOGMAALS AMEN .GOD WIJ ZIJN U DANKBAAR NU EN ALTIJD .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.