DE ROEP OM VREDE EN VRIJHEID MAAR ZEKER DE VEILIGHEID DAAR WACHT IK OP .

PAS ALS DE WERELD ROEPT OM VREDE VRIJHEID EN VEILIGHEID .ZAL DE VERANDERING IN GANG GAAN . ZOLANG ER NOG STRIJD GEVOERD WORDT EN NIEMAND ER EEN HALT AAN ROEPT IS HET DE KEUZE VAN DE MENSEN OM ZO VERDER TE GAAN . EN OMDAT U ALLEMAAL EEN VRIJE WIL HEBT ONTVANGEN VAN GOD ZAL GOD UW KEUZE ZIEN . HET IS NU AAN DE MENSHEID OM TE STOPPEN MET ALLE STRIJD .EN VREDE TE SLUITEN .GEBEURD DAT NIET HEEFT DE VERANDERING GEEN ZIN . HET HEEFT NAMELIJK GEEN ZIN OM ALLES NIEUW TE MAKEN EN VERVOLGENS WEER TE LATEN VERNIELEN . DUS BIJ DEZE ROEP IK U ALLEN OP OM UW ROEP VOOR VREDE VRIJHEID EN VEILIGHEID KENBAAR TE MAKEN .IK WENS U GODS VREDE EN ZEGEN EN VERGEET NIET GOD HOUD VAN U EN WACHT OP U ZIJN LIEFDE GEEFT ONS DE KRACHT OM TE VERANDEREN .AMEN.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.