MET GODS LIEFDE LEVEN ZAL ONS REDDEN EN SAMEN BRENGEN .

ALS WIJ DE LIEFDE VAN GOD ONTVANGEN EN ERMEE GAAN LEVEN ZAL HET ONS REDDEN EN SAMEN BRENGEN .WANT DE LIEFDE ZAL ONS TROOSTEN EN HELPEN ELKAAR MET ANDERE OGEN TE ZIEN .DE LIEFDE DIE GOD ONS GEEFT GAAT ALLES TE BOVEN . EN ZAL ONS OPLICHTEN UIT DE DUISTERNIS . ALS WIJ ZIJN LIEFDE ONTVANGEN HEBBEN ZAL GEEN KWAAD MEER VAT OP ONS HEBBEN . GODS LIEFDE IS ZO STERK DAT NIETS ER TEGEN BESTAND IS ALLES WAT KOUD IS ZAL ZIJN LIEFDE WEER OPWARMEN . GODS LIEFDE IS VOOR EEUWIG DUS WIJ ZIJN ER VOOR GOD OOK VOOR EEUWIG DAAR IS GODS LIEFDE OP GERICHT .IK WENS U ALLEN GODS LIEFDE TOE ,MOGE ZIJN LIEFDE U REDDEN EN ONS SAMEN BRENGENĀ  MIJN LIEFDE VOOR U BROEDERS EN ZUSTERS KOMT VAN GOD . EN IK GEEF HET MET VEEL LIEFDE EN WARMTE DOOR ,IN DE HOOP U ALLEN TE REDDEN EN TERUG BIJ GOD ONDER ZIJN MANTEL VAN LIEFDE TE BRENGEN . AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.