aan de gemeente gods en alle broeders en zusters

BIJ DEZE ROEP IK U OP OM ALLE GESCHILLEN OPZIJ TE LEGGEN EN GODS VOORBEELD TE VOLGEN .VERZET U NIET LANGER TEGEN DE KOMST VAN JEZUS EN HET KOMENDE KONINKRIJK VAN GOD .TOON EENS GEZINDHEID MET GOD EN JEZUS  STEL U ALLEN GELIJK  ZOALS GOD U OOK GELIJK GESTELD HEEFT . GEEF DE STRIJD OP EN SLUIT VREDE MET ELKAAR EN WORDT WEER EEN GEMEENTE GODS. DAT IS WAT GOD VAN U VRAAGT ALS U HEM DIENT OF VOLGT .KOM SAMEN MET HET ZELFDE DOEL VOOR OGEN GODS KONINKRIJK EN DE LIEFDE EN VREDE DIE DAAR BIJ HOORT .LAAT NU ZIEN DAT U ALLEN KINDEREN VAN GOD ZIJN EN LAAT ZIEN DAT U HET KONINKRIJK VAN GOD NA STREEFT. EN DAT U VOOR GOD EN HET KONINKRIJK LEEFT .EEN ZULLEN WE WORDEN EEN ZULLEN WIJ ZIJN MET DE WIL EN ZEGEN VAN GOD ONZE ALMACHTIGE VADER .VOOR NU EN ALTIJD . AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.