ALWEER EEN VOORSPELLER DIE ER LANGS ZAT .BESTE MENSEN GOD BEPAALT .

GOD HEEFT ALLES VOOR ZEGT WAT ER GEBEUREN ZOU . HIJ HEEFT VOORZEGT HOE DE GANG VAN ZAKEN ZOU ZIJN . GOD HEEFT VOORZEGT HOE DE AFLOOP ZOU ZIJN . GOD HEEFT VOORZEGT HOE DE TOEKOMST ZAL ZIJN .MAAR GOD HEEFT GEEN DAG OF DATUM VOOR ZEGT . HIJ HEEFT DIE INFORMATIE MET NIEMAND GEDEELD .ZELFS NIET MET MIJ EN IK BEN DICHT BIJ HEM . WAAROM HIJ DE DAG NOG HET UUR NIET BEKEND MAAKT HEEFT HIJ EEN REDE VOOR .DAT MOCHT IK WEL WETEN . GOD WIL NAMELIJK GENOEG TIJD HEBBEN OM IEDEREEN TE BEZIEN VOOR DAT HIJ HET OORDEEL VELD .EN OMDAT DAT VEEL TIJD IN BESLAG NEEMT IS ER GEEN PRECIEZE TIJD WANNEER GOD IEDEREEN BEZIEN HEEFT .MAAR HIJ LIET MIJ WETEN DAT WANNEER DE LAATSTE BEZIEN IS ER GEEN SECONDE MEER VERSPILT WORDT .DAN BREEKT DE GROTE DAG AAN EN MEN ZAL HET ZIEN HOREN EN VOELEN DAT GOD DE BAAS IS EN DAT HIJ OPKOMT VOOR ZIJN DING. ZIJN WERELD ZIJN SCHEPPING .AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.