TIJD EN TIJD NEMEN ALLES HEEFT ZIJN TIJD.

WE KRIJGEN ALLEMAAL DE TIJD OM TE LEVEN DE EEN KORT DE ANDER LANG NIEMAND HEEFT HET VOOR HET ZEGEN ,SOMMIGEN GENIETEN VAN HUN TIJD SOMMIGEN GRUWELEN VAN HUN TIJD OOK DAT HEEFT NIEMAND VOOR HET ZEGEN .MAAR NEEM EENS DE TIJD OM DAAR OVER NA TE DENKEN EN MET WIE JIJ JE TIJD DOOR BRENGT .WANT NU HEB JE DE TIJD OMDAT TE DOEN . DOE HET DAN OOK HEB NU LIEF STEL NIET UIT GENIET NU NU IS HET DE TIJD VAN LEVEN LEEF EN GENIET VAN JE TIJD BESTEED HEM GOED  .WANT ALLES HEEFT ZIJN TIJD NEEM HET ERVAN ZODAT ALS JE TIJD OM IS JE TIJD GENOEG GEBRUIKT HEBT OM SAMEN MET JE GELIEFDE EN JE OMGEVING VAN ELKAAR EN DE TIJD MET ELKAAR GENOTEN HEBT DAN IS DE TIJD ER NIET VOOR NIETS GEWEEST BENUT JE TIJD SAMEN GOED SUCCES.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.