GOD ONTHOUD ALLES .

GOD WEET ALLES GOD VOORZEGT ALLES EN GOD ONTHOUD ALLES .VOOR GOD IS ALLES DUIDELIJK EN HIJ GEEFT HET ZO AAN U DOOR ALS U OPEN STAAT  VOOR GODS ADVIES  WAT HELEMAAL GRATIS IS EN VOOR IEDEREEN DIE HET AAN WIL NEMEN . WIE ZIJN RAAD OPVOLGT KOMT OP DE GOEDE WEG TERECHT . EN ALS JE DAN EERLIJK EN OPRECHT LEEFT BLIJFT HET GOED . GOD VRAAGT ALLEEN MAAR DAT JE DANKBAAR BENT EN DAT KOST TOCH OOK NIETS . EN IS WEL HET MINSTE WAT JE TEGEN OVER GOD KUNT DOEN . HIJ ZORGT VOOR U EN ALLE ANDEREN OOK AL ZIE JE DAT SOMS NIET HIJ IS ER WEL EEUWIG EN ALTIJD GODS LIEFDE IS ER ALTIJD EN DAT ALTIJD ZO BLIJVEN OOK . GELUKKIG MAAR WANT ZIJN LIEFDE IS ONVOORWAARDELIJK .EN VOOR IEDEREEN BEDOELD .IK WENS U GODS ZEGEN EN LIEFDE VOOR NU EN ALTIJD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.