EN KOMT ER VERANDERING VRAGEN DE MENSEN MIJ .IK ZEG DAN KIJK MAAR EENS ROND ER GEBEURT VAN ALLES.

VELE DINGEN ZIJN AL GEBEURT EN NOG VELEN ZULLEN VOLGEN . HET STAAT ALLEMAAL OPGESCHREVEN EN IS DOOR GOD EN JEZUS VOORZEGT. DE TIJD LIJN WAAR WE NU IN ZITTEN IS DE EIND TIJD . EN DIE LOOPT NU OP ZIJN EINDE . MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN .DE WREEDHEID DIE WE NU ALLEMAAL ZIEN ZIJN DE  LAATSTE RITTEN VAN DE DUIVEL .  DAARNA GAAT GOD HET OVERNEMEN VOOR EEUWIG EN ALTIJD . ALLES WIJST ER OP HEB DUS VERTROUWEN IN GOD JEZUS EN MARIA . WANT AAN HEN IS HET KONINKRIJK .EN U HET VOLK .VOOR EEUWIG IN VREDE MET ELKAAR DAAR DRAAIT HET BIJ GOD JEZUS EN MARIA OM . RICHT U OP GODS KONINKRIJK EN ALLES KOMT GOED .GODS VREDE EN ZEGEN VOOR IEDEREEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.