GOD ZEGT DUIDELIJK GIJ ZULT NIET DODEN .DE DUIVEL ROEPT OP ALLES TE VERNIETIGEN .DUIDELIJK VERSCHIL DUS.

HET IS DUS DUIDELIJK WIE WIE IS . NU HEEFT DE WERELD EEN PROBLEEM DE DUIVEL IS HARD OP WEG EN VELE VOLGEN HEM BLINDELINGS MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN .DOOD EN VERDERF OVER DE HELE WERELD ER VALLEN MEER DODEN DAN IN DE TWEEDE WERELD OORLOG. VEEL ONSCHULDIGEN STERVEN VOOR NIETS . DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG LACHEN. MAAR GOD ZOU GOD NIET ZIJN .ALS HIJ DAT NIET VOOR ZIEN HAD DE DUIVEL DOET PRECIES WAT HIJ MOET DOEN . GOD DOOR ZIET ALLES EN HEEFT HET VOOR ZEGT .DE MENSEN WAREN VOORUIT GEWAARSCHUWD VOOR DEZE DAGEN EN HUN KEUZEN . WEL NU IS HET ZOVER .WIE BIJ GOD HOORT KOMT AAN DE ZIJDE VAN GOD .AL WIE BIJ DE DUIVEL HOREN GAAN AAN DE ZIJDE VAN DE DUIVEL .ALLES WAT ER TUSSEN IN ZIT VALT ZO WIE ZO WEG. NOG GOD NOG DE DUIVEL ZIET HEN . NA DIT ZAL DUIDELIJK WORDEN DAT GOD UITEINDELIJK DE BAAS IS EN BLIJFT .DAT DE DUIVEL SIMPEL ZIJN WERK GEDAAN HEEFT OM HET VOLK TE LOUTEREN EN HET KWAAD ERUIT TE VISSEN .DE DUIVEL ZIJN WERK ZIT ER BIJNA OP HIJ EN ZIJN GEVOLG ZULLEN DOOR GOD VOOR EEUWIG VERBANNEN WORDEN .UITEINDELIJK BLIJFT HET GOEDE VAN GOD BIJ GOD OVER .EN ZIJN KONINKRIJK ZAL GEEN EINDE MEER KENNEN GOD ZAL JEZUS AANSTELLEN ALS KONING OVER ZIJN OVERGEBLEVEN VOLK.AMEN.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.