DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG WIL U AANZETTEN TOT OORLOG EN HAAT.

WEES U BEWUST DAT HET DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG IS DIE DE WERELD DE OORLOG IN SLEPEN MET HUN LEUGENS EN BEDROG. GOD EN JEZUS DOEN HUN BEST OM U WAKER TE SCHUDDEN KOM OP VOOR VREDE EN VERWERP DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG. ZE  ZITTEN OVERAL WERP ZE UIT EN NEEM AFSTAND VAN ZULKE MENSEN . VOER GEEN OORLOG DRAAG GEEN HAAT . WANT DAT IS AAN DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG .GOD REGELT DAT DAT HOEFT U ALS MENS NIET TE DOEN .DIT IS EEN STRIJD TUSSEN GOD JEZUS EN DE DUIVEL MET ZIJN GEVOLG . U HOEFT NIETS TE DOEN ALLEEN VREDE BEWAREN ONDER ELKAAR.EN GOD EN JEZUS DANKBAAR ZIJN DAT ZIJ DE STRIJD AAN GAAN VOOR U EN U ALLEN .RAAK NIET IN PANIEK WAT ER OOK GEBEURT GOD HEEFT ALLES ONDER CONTROLE .AMEN 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.