WAAROM BLIJFT IEDEREEN ZO STIL. ZIJN JULLIE BANG VOOR DE DUIVEL ?

WAAROM IS IEDEREEN ZO STIL EN GELATEN BIJ ALLES WAT ER NU GEBEURD. ZIJN JULLIE BANG VOOR DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG . LATEN JULLIE JE LEVEN ZOMAAR AFNEMEN . ZONDER SLAG OF STOOT ,IS HET LEVEN DAN NIETS MEER WAARD ? WAAROM STAAN JULLIE NIET OP OM VREDE AF TE DWINGEN .OF WILLEN JULLIE WACHTEN TOT JE ZELF SLACHTOFFER WORD .BLIJF NIET STIL GEEF GEHOOR AAN DE OPROEP VAN GOD .KOM OP VOOR DE VREDE EN VERWERP DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG . GOD STAAT U BIJ VERGEET DAT NIET MAAR WE MOETEN WEL SAMEN WERKEN .OM DE WERELD WEER GOED TE MAKEN . BLIJFT MEN STIL EN LAAT MEN GEWELD EN OORLOG VRIJ HUN GANG GAAN ZAL DEZE WERELD SPOEDIG WAT MEE MAKEN WAT NOG NOOIT IEMAND HEEFT MEE GEMAAKT.. AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.