IK VIND HET HEEL ERG EN JAMMER .

IK VIND HET HEEL ERG EN JAMMER DAT DE WERELDSE MENS ZO PASSIEF  IS .TERWIJL ER ZOVEEL GAANDE IS . WAAROM REAGEERT NIEMAND,WAAROM KOMT NIEMAND IN ACTIE ,WAAROM LATEN DE MENSEN ALLES ZOMAAR VOORBIJ GAAN . DAT VIND IK HEEL ERG OM TE ZIEN EN TE HOREN . IK VIND HET OOK HEEL JAMMER DAT ALLES  ZO VERNIETIGT WORDT ,ZONDER DAT IEMAND OOK MAAR AAN DE BEL TREKT . WAAROM LATEN JULLIE DIT ALLEMAAL TOE .HOEVEEL BEWIJS MOET ER NOG BOVEN WATER KOMEN OM JULLIE TE LATEN IN ZIEN .GOD GEEFT ZIJN TEKENEN ,IK ROEP U OP MAAR WIE ZIET DE TEKENEN EN WIE HOORT MIJN OPROEP. DE TIJD DRINGT EN ER GEBEURD EEN HOOP , ALLES WIJST OP DE EIND TIJD .EN ZO ZIJ HET . WEES BERIJD OM GOD JEZUS EN MARIA TE ONTMOETEN . IK WENS U GODS ZEGEN EN INZICHT.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.