WIE ZAL ER NIET BLIJ ZIJN ALS GOD INGRIJPT.

IEDEREEN ZAL BLIJ ZIJN BEHALVE DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG .VOOR HUN IS HET LAATSTE UUR GESLAGEN .DE REST ZAL BLIJ ZIJN OMDAT GOD HUN BEVRIJD VAN DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG. VOOR HUN BEGINT EEN NIEUW LEVEN ZONDER GEWELD EN ONDERDRUKKING. GOD ZAL HET OPENBAREN .HET LEVEN MET GOD ZAL ANDERS ZIJN DAN WAT U NU GEWEND BENT. TOTAAL ANDERS ,ER ZAL ECHTE LIEFDE ZIJN ECHTE WARMTE ECHTE SAMENHORIGHEID .IETS WAT JE NU JEZELF NIET KUNT VOOR STELEN . MAAR GOD IS ANDERS EN WAT MET MENSEN NIET MOGELIJK IS IS WEL MOGELIJK MET GOD EN BIJ GOD, HIJ ZORGT VOOR ONS, WIJ MOGEN HEM DANKBAAR ZIJN .EN DAT MOGEN WE ECHT.MET VRIJE WIL ZONDER DWANG GEEFT GOD ONS ZIJN LIEFDE EN VRIJHEID.AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.