GEEF HUN DE EEUWIGE RUST.

DAG DER DAGEN ,DAG DER WRAKE ,DIE ONZE AARDE TOT AS ZAL BLAKEN .HOE MEN SIDDEREN ZAL EN BEVEN .ALS DE HEMELSE RECHTER HEEL ONS LEVEN IN DE WEEGSCHAAL HOUDT GEHEVEN .KOMT ALLEN TEN TROON , HOE NATUUR EN DOOD ZAL IJZEN ALS SCHEPSELEN GAAN VERRIJZEN .WAAR GOD ZELF GAAT VONNIS WIJZEN. ALS HET BOEK WORDT OPEN GEHEVEN .WAARIN ALLES STAAT BESCHREVEN .WAARNAAR HET OORDEEL WORDT GEGEVEN ,IS DE HEMELSE RECHTER DAAR GEZETEN .AL HET VERBORGENE WORDT GEWETEN EN GEOPENBAARD.NIETS BLIJFT STRAFLOOS  OF VERGETEN . WIL DIE DAG MIJ NIET VERSTOTEN . HET OORDEEL WACHT MET SCHULD BELADEN .TOON ONS DAN HEER UW GENADE, HET EEUWIGE LICHT VERSCHIJNT. OM VOOR ALTIJD DAAR TE ZIJN. AMEN.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.