WEES NIET LANGER VREEMDELINGEN VAN ELKAAR.

WEES NIET LANGER VREEMDELINGEN VAN ELKAAR , BESEF DAT WE GODS VOLK ZIJN ,EN DAT GOD ONS ZEGENT MET ZIJN LIEFDE EN GENADE. HOUD MOED EN GA SAMEN OP WEG .SLUIT VREDE MET ELKAAR HELP ELKAAR  BEWAAR DE LIEFDE EN RESPECT VOOR ELKAAR . PRAAT MET ELKAAR EN OVERLEG WAT GOD VOOR ONS BETEKENT EN WAT DAT GAAT DOEN MET ONS LEVEN EN DE WERELD WAAR WE IN LEVEN . WEES GEEN VREEMDE MEER LAAT DE DUIVEL IN ZIJN HEMD STAAN EN SLUIT WEER VRIENDSCHAPEN .EN LEER ELKAAR KENNEN .NU IS HET DE TIJD OM HET ROER OM TE GOOIEN . SUCCES .SAMEN OP WEG ELS BEKENDE VAN ELKAAR EEN GROTE FAMILIE ZO ALS GOD ONS ZIET EN ZOALS JEZUS U BIJ ELKAAR BRENT. EN MARIA IS DE TROTSE MOEDER DIE GRAAG HAAR KINDEREN GELUKKIG ZIET . BETER KAN TOCH NIET .DUS WEES NIET LANGER VREEMDE VAN ELKAAR .EN KOMT SAMEN OP WEG NAAR GOD JEZUS EN MARIA .WELKOM THUIS ZAL ER KLINKEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.