GOD HEEFT MIJ GEROEPEN OM U TE LIJDEN .

GOD HEEFT MIJ GEROEPEN . IK HEB GEHOOR GEGEVEN . GOD HEEFT MIJ KLAAR GEMAAKT VOOR WAT IK NU DOE . EN HOE IK NU BEN .GOD HEEFT HET BESTE MET U VOOR ,EN IK OOK . WIJ DOEN SAMEN ONS BEST OM HET VOOR U OOK WEER GOED TE MAKEN .ALS KONING HEB IK HET BESTE MET MIJN VOLK VOOR . MAAR VOOR HET ZO VER IS GAAN ER DINGEN VER ANDEREN . WANT IK DULD GEEN KWAAD NOG DE DUIVEL IN ONS MIDDEN . GODS KONINKRIJK IS VRIJ VAN DAT .DAAROM HEEFT GOD MIJ AANGESTELD OM DIE BOODSCHAP DUIDELIJK OVER TE BRENGEN OP U ALLEN .GODS BELANG IS MIJN BELANG IK VOLG GODS WOORD EN DAAD . GOD WIL HET BESTE VOOR U ALLEN IK WIL DAT OOK .HET IS IN IEDERS VOORDEEL .LAAT DE LIEFDE WEDERZIJDS ZIJN EN GA AAN DE SLAG MET DEZE WETENSCHAP EN DE LIEFDE DIE DAAR BIJ HOORT .HELP ELKAAR ALS EEN VOLK GOD ZAL ONS BIJSTAAN .WE GAAN OP WEG NAAR GODS KONINKRIJK  MET LIEFDE VOOR ELKAAR ,KRIJGEN WIJ HET VOOR ELKAAR GODS ZEGEN VOOR IEDEREEN .AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.