IK HOOP OP GOD.

IK HOOP OP GOD EN WACHT OP ZIJN WOORD DAT HIJ ZAL SPREKEN . DE MENSHEID IS NIET MEER IN STAAT VREDE TE SLUITEN . ZE ZIJN MACHTELOOS GESLAGEN ,EN TE NEER GESLAGEN . DAAROM ZAL GOD VOOR ONS GAAN SPREKEN . IK VOLG ZIJN HEILIG TEKEN EN VERZAAK MIJN TAAK NIET MET VOLLE OVERGAVE ZAL IK GOD DIENEN . DAT ONS DE DAGEN ZULLEN WEDER KEREN .VAN VREDE EN SAMEN HORIGHEID .IK BID DAT TEN ZEGEN GOD IS GENEGEN OM ONS TE VERDEDIGEN .GOD DE HEER DIE RIJK IS AAN GENADE WANT HIJ VERLAAT U NIMMER MEER .AL KIEST GIJ OOK HET KWADE HIJ LEIDT U DOOR DE WOESTENIJ EN MAAKT DE WERELD EENS EN VOOR ALTIJD VRIJ VAN ONGERECHTIGHEID. EN ALLE MENSEN SAMEN ZULLEN GOD EREN OM ZIJN GENADE GAVEN. DAN ZAL DE AARDE VOOR ONS ALLEN DE AARDE ZIJN VAN MELK EN HONING .EN GOD KENT U ALLEN BIJ UW NAAM .GEEN LIEFDE MEER GAAT ER VERLOREN .STERKE GOD ,DIE GEBEDEN VERHOREN ZAL DIE OVERWINT EEUWIGE VADER  VREDE VORST ZO HEET UW KIND .VREDE VOOR ALLE EEUWIGHEID. AMEN WE MOGEN GOD EEUWIG DANKBAAR ZIJN VOOR ZIJN GOEDE ZORGEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.