GOD LAAT GEEN KWAAD ONGESTRAFT, EN DE DUIVEL VERNIETIGT HIJ ,EN ZIJ DIE HEM AANHANGEN OOK.

GOD LAAT NIETS ONGESTRAFT FOUT IS FOUT ONGEACHT WIE OF WAT U BENT .GOD MAAKT ZELFS GEEN UITZONDERING VOOR ZIJN NAASTE . GOD IS RECHTVAARDIG EN MAAKT GEEN ONDERSCHEID , DAT  GOD HET JUISTE MOMENT AF HEEFT GEWACHT WIJST OP INZICHT EN BEWIJSLAST. NU OPENBAART GOD ZICH ZELF EN DE WAARHEID KOMT MEE ,DAT IS DE VOOR BEREIDING VAN DE GROTE RECHTSZAAK.ZO GEZEGD HET PLEIDOOI. NA HET PLEIDOOI IS IEDEREEN OP DE HOOGTE. EN KAN DE RECHTSSPRAAK BEGINNEN . NA DE RECHTSSPRAAK KOMEN DE BEKENDE UITSPRAKEN . EN NIEMAND ONTLOOPT ZIJN UITSPRAAK WIE OF WAT JE NU OOK BENT BIJ GOD IS IEDEREEN HET ZELFDE EN GOED IS GOED EN FOUT IS FOUT.GOD ZAL RECHTVAARDIG ZIJN .MAAR VOOR DE DUIVEL EN ZIJN VOLK IS ER GEEN PARDON MEER MOGELIJK ZIJ ZIJN VEEL TE VER GEGAAN . ZIJ ZULLEN HUN STRAF ZEKER NIET ONTLOPEN GEEN ENKELE VAN HEN .ZO SPREEKT GOD. AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.