HOE ZE ZORGEN DAT U GEEN TIJD OM TE LEVEN OVERHOUD.

DE DUIVEL EN ZIJN VOLK , ZORGEN ER VOOR DAT U GEEN TIJD HEEFT OM TE LEVEN OF ERVAN TE GENIETEN . ZE ZORGEN ERVOOR DAT U SCHULDEN MAAKT OF DAT U IN DE SCHULDEN KOMT. ZO HEBBEN ZIJ U IN HUN MACHT. ZE BETALEN U TE WEINIG LOON IN VERHOUDING MET DE DAGELIJKSE KOSTEN . ZO HOUD U NOOIT WAT OVER VOOR LEUKE DINGEN . ZE BEPERKEN UW BEWEGING VRIJHEID . ZE ZAAIEN VERDEELDHEID . ZE WIJZEN SLECHTE MENSEN AAN ZELFS VOLKEN WORDEN ALS SLECHT AAN GEMERKT OM ZO OORLOG TEGEN HUN TE KUNNEN VOEREN . DE LEIDERS BLAZEN HET OP MET PROPAGANDA .ZE VERPESTEN DE JEUGD ZE VERZIEKEN HET NORMALE LEVEN . ALLEMAAL OM U GEEN TIJD TE GEVEN OM OVER HET WARE LEVEN TE DENKEN .LAAT STAAN ERVAN TE GENIETEN . GOD GEEFT U RAAD OM HEN TE ONTSPRINGEN EN DE VRIJHEID VAN GOD TE ERVAREN . GOD ROEPT U OP OM SAMEN ELKAAR TE HELPEN MET LEVENS BEHOEFTE ZODAT NIEMAND IETS TE KORT KOMT DE REST IS LUXE .OF JE DAARVAN MOET LEVEN IK DENK HET NIET. GOD ZEGT VERWERP DEZE SLECHTE WERELD NEEM AFSTAND VAN DEZE SLECHTE WERELD .EN LEEF IN HET LICHT VAN GOD ,GOD GEEFT U BESCHERMING TEGEN DE DUIVEL.MAAR U MOET ZELF DE DUIVEL DE DEUR WIJZEN .EN UIT U LEVEN VERJAGEN . VERTROUW OP GOD JEZUS EN MARIA ,ZIJ WAKEN OVER U .HET IS AAN U OM ONDER HUN HOEDE TE GAAN .IK WENS U GELUK EN SUCCES  ,MAAR VOOR AL EEN VRIJ LEVEN MET ALLE TIJD OM ER VAN TE GENIETEN ZOALS GOD HET VOOR U BEDOELT HEEFT .AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.