HOE PRIESTERS DE MENSEN MISLEIDEN .

GOD JEZUS EN MARIA ZIJN EEN BEGRIP , IEDEREEN WEET ER VAN . MAAR DE PRIESTERS ,TREKEN DE EER NAAR HUN TOE . DAT IS GODS LASTERING. WANT ALLE EER KOMT GOD TOE . ZIJ VERDIENEN AAN HET CONCEPT EN BUITEN HET UIT . ZE DOEN HET TEGEN OVER GESTELDE VAN WAT GOD JEZUS EN MARIA ZOUDEN DOEN. DAAR UIT BLIJKT DAT ZE DE MENSEN MOET WILLIG MISLEIDEN VOOR HUN EIGEN BELANG . OOK HIER LASTEREN ZE GOD .DOOR HUN GEDRAG GEVEN ZE EEN VERTEKENT BEELD VAN GOD JEZUS EN MARIA. ZIJ WILLEN U WEG HOUDEN BIJ GOD JEZUS EN MARIA .OM HUN LEVEN DOOR TE KUNNEN ZETTEN . MAAR IK ZEG U RICHT U OP GOD JEZUS EN MARIA .DAAR HEB JE GEEN PRIESTER VOOR NODIG .WANT WEET GOD JEZUS EN MARIA ZIJN ALTIJD DAAR VOOR IEDEREEN . ZONDER VOORBEHOUD .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.