IN GODS WERELD IS GEEN PLAATS VOOR HAAT OF AFGUNST.

ER IS GEEN PLAATS VOOR HAAT OF AFGUNST. TOEN VOOR HET EERST WERD OPGEROEPEN ALLE JODEN TE DODEN GING HET AL FOUT EN DAT IS AL HEEL LANG GELEDEN .MAAR DIE HAAT OPROEP BLEEF VAN KRACHT. UITGEROEPEN DOOR EEN MENSELIJKE KONING DIE WOEDEND WAS EN ZICH WILDE AFREAGEREN .TOT OP DE DAG VAN VANDAAG GEBEURT HET NOG.MAAR GOD WIL DAT NIET WE ZIJN HIER MET ZIJN ALLEN .INDERDAAD ZIJN ALLEN WE ZIJN VAN GOD WE ZIJN ALLEMAAL ZIJN KINDEREN . GOD WIL DAT WIJ SAMEN EEN KLEURRIJK VOLK ZIJN .EN STRALEN ,GOD WIL DAT LIEFDE EN GELUK ONS TOE KOMT EN DAT HAAT EN AFGUNST VERDWIJNT .WE ZIJN ER ZELF BIJ .LATEN WIJ ONS BEST DOEN EN ELKAAR GELUK EN LIEFDE GEVEN .IK WENS U VEEL LIEFDE GELUK EN SUCCES .IN GODS NAAM .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.