VERGEVEN KIJK NAAR GOD JEZUS EN MARIA .

JA KIJK EENS NAAR GOD JEZUS EN MARIA , ONDANKS ALLES BLIJVEN ZE MET DE MENSEN BEGAAN .HOEVEEL REDEN HEBBEN ZIJ WEL NIET OM BOOS TE ZIJN OP DE MENSEN .MAAR TOCH ZIJN ZE DAT NIET IN TEGENDEEL ZE BLIJVEN DE MENSEN INSPIREREN OM HET GOEDE TE DOEN EN OP GOD TE  VERTROUWEN . ZE VERGEVEN KEER OP KEER ONDANKS ZE DAT NIET HOEVEN DOEN ZE HET TOCH OMDAT ZE BEGRIJPEN DAT DE MENSEN HET MOEILIJK HEBBEN EN DAAROM OOIT HET PAD KWIJT RAKEN . JEZUS GAAT OP PAD OM ZULKE MENSEN TERUG TE BRENGEN OP DE WEG NAAR GOD EN MARIA . DE VADER EN DE MOEDER VERZORGEN DE FAMILIE .JEZUS ZOEKT NAAR VERLOREN MENSEN . OM ZE WEER THUIS TE BRENGEN BIJ GOD .ONDANKS DAT JEZUS SOMS NIET BEGREPEN WORDT ZET HIJ ZIJN TOCHT DOOR TOT HIJ IEDEREEN GEVONDEN HEEFT EN VEILIG BIJ GOD EN MARIA HEEFT ONDER GEBRACHT .EN DAN ZIT JEZUS ZIJN BUITEN WERK ER OP EN KOMT HIJ OOK THUIS BIJ GOD EN MARIA EN DE REST VAN DE MENSEN DIE BIJ HEN ZIJN . WAT ZAL DAT EEN FEEST ZIJN ALS JEZUS THUIS KOMT .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.