GOD MEER DAN EEUWIG DANKBAAR.

IK WAS GOD AL EEUWIG DANKBAAR VOOR ZIJN GOEDE ZORGEN VOOR ONS. MAAR NA VANDAAG BEN IK HEM MEER DAN EEUWIG DANKBAAR. GOD HEEFT MET ZIJN ENGELEN ONS BESCHERMT TEGEN ONHEIL. MIJN ZOON IS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR  EN HEEFT EEN HELE ZWARE AANRIJDING GEHAD HIJ IS ER ONGEDEERD  VAN AF GEKOMEN DAT IS EEN WONDER  EN EIGENLIJK ZOU VANDAAG ZIJN MOEDER EEN KEER MEE RIJDEN .MAAR OMDAT HET ZO WARM WERD GING ZE LIEVER EEN ANDERE KEER MEE . WAS ZE WEL INGESTAPT WAS ZE ER NU NIET MEER GEWEEST .TWEE WONDEREN OP EEN DAG .GOD IS GOED VOOR ONS VOOR WIE ZAL GOD DAN SLECHT KUNNEN ZIJN .GOD IK BEN U MEER DAN EEUWIG DANKBAAR EN UW BESCHERM ENGELEN OOK .IK STA ALTIJD VOOR U KLAAR WAT ER OOK MOET GEBEUREN .IK HOU VAN U .NOGMAALS DANK.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.