GOD IS EEN GOD VAN VREDE EN LIEFDE . DE DUIVEL IS EEN DUIVEL VAN OORLOG EN HAAT .

ER IS MAAR EEN GOD , DE ALMACHTIGE VADER . HIJ WENST IEDEREEN VREDE EN LIEFDE . ZIJN TEGEN STANDER DE DUIVEL WENST IEDEREEN OORLOG EN HAAT . JULLIE MENSEN ZIJN VRIJ OM OM TE GAAN MET WIE JE WILT. MAAR TWEE HEREN DIENEN IS UIT DEN BOZE EN LUKT ZEKER NIET . ZIJ DIE  MET DE DUIVEL ZIJN TREKEN ZICH NIETS AAN VAN GOD ZIJ ZITTEN HOOG EN DROOG DENKEN ZE , EN SPELEN MET DE MENSEN ONDER HEN . MAAR GOD ZIET ALLES OOK HEN DIE DENKEN HOOG EN DROOG TE ZITTEN . ZIJ KOMEN TEN VAL MET DE WIL VAN GOD . EN VOOR WAAR HET GAAT BINNENKORT GEBEUREN .IETS WAT NIEMAND VERWACHT HAD .MAAR GOD EN JEZUS HOUDEN WOORD. ZIJ VERNIETIGEN DE DUIVEL EN AL ZIJN KWAAD ZAAD.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.