DE LEIDERS VAN NU ZOWEL POLITIEK AL RELIGIEUS DEUGEN NIET.

NEE ZE DEUGEN NIET OOK AL SPREKEN ZIJ OVER GOD . HUN DADEN EN BESLISSINGEN ,LIGGEN VER VAN GODS WENS AF . NEEM BIJVOORBEELD DE OPROEP TOT OORLOG ,DAT KOMT NIET VAN GOD. DE HEBZUCHT DIE ZIJ HEBBEN .IS OOK NIETS VAN WAT GOD BEDOELT HEEFT. LAAT STAAN HET MISBRUIK VAN HUN MACHT DAT WIL GOD ZEKER NIET. EN NOG HET ERGSTE HET AANHANGEN VAN DE DUIVEL ,EN DE DAARBIJ KOMENDE GODS LASTERENDE DADEN . EN ZE WILLEN U EN DE REST VAN DE WERELD DAARBIJ BETREKKEN .DAAROM MISLEIDEN ZE U EN DE REST VAN DE WERELD .MAAR ONDER TUSSEN ZIJN ZE BEZIG U EN DE REST TE VERNIETIGEN .HET WERK WAT ZE VAN HUN BAAS MOETEN DOEN .EN DIE BAAS VAN HEN IS DE DUIVEL EN NIET GOD.OOK AL DOEN ZE ZICH VOOR ALS MENSEN VAN GOD GELOOF ZE NIET .KIJK NAAR HUN DADEN EN JE ZIET BIJ WIE ZE HOREN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.