VELE VOLGEN HET PAD DES VERDERFS .

VELEN LATEN ZICH MISLEIDEN EN VOLGEN HET PAD VAN DE DUIVEL .SOMS BEWUST MAAR VELE ONBEWUST., ZE STAAN ER NIET BIJ STIL EN ZIEN DE GEVAREN NIET. DAT ZIE JE OOK TERUG IN DE NEERGANG VAN DE MAATSCHAPPIJ .HET BEGINT ONSCHULDIG MAAR HET NEEMT DE OVERHAND. KIJK MAAR ROND IN DEZE WERELD .MAAR GOD HEEFT DIT ALLES VOOR ZIEN EN WAARSCHUWT ONS ER VOOR .HIJ ZEGT DUIDELIJK OM AFSTAND TE HOUDEN VAN DIE WERELDSE DINGEN DIE SLECHT ZIJN .HIJ ZEGT OOK OM OP GOD TE BLIJVEN VERTROUWEN OOK AL WIL NIEMAND NOG IETS MET JOU TE DOEN HEBBEN OMDAT JE GOD LIEF HEBT GOD BELOONT JOU TROUW EN BESCHERMT JOU TEGEN HET KWAAD .WANT ALS JE GOD TROUW BLIJFT EN ZIJN NAAM GEBRUIKT EN HEN AAN BID MOET DE DUIVEL JOU MET RUST LATEN . DUS BESCHERM U EN UW GELIEFDE HELP ELKAAR HET GOEDE TE VOLGEN EN HET KWAAD TE NEGEREN HOE MOEILIJK DAT SOMS OOK IS IN DEZE WERELD . GOD HEEFT OVERAL REKENING MEE GEHOUDEN EN BELOOFT EEN GOEDE AFLOOP .DUS VERTROUW OP GOD.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.