IN WAT VOOR WERELD LEVEN WIJ.

IN WAT VOOR WERELD LEVEN WIJ .EEN WERELD GELEID DOOR DE DUIVEL .OVERAL OORLOG KINDERMISBRUIK CORRUPTIE EN GA ZO MAAR DOOR. ALS RIJKEN OP KINDEREN JAGEN EN KINDEREN OFFEREN AAN HET KWAAD WAT VOOR VOLK IS DAT EN DAT NOEMT ZICH KONING RECHTER OF DOCTOR OF WAT DAN OOK . ZIJ DIENEN DE DUIVEL EN OFFEREN ALLES OM MAAR AAN DE MACHT TE BLIJVEN .PRIESTER NONNEN EN NOEM MAAR OP DOEN ER OOK AAN MEE. EN DAN NOEMEN ZIJ ZICH MENSEN VAN GOD. BA BA . WAT EEN WERELD .EN DE REST  VAN DE WERELD KIJKT TOE EN ZEGT NIETS . EN ALS HET NOU EENS UW KIND IS DAT ZE VERKRACHTEN OF JAGEN TOT DE DOOD VOLGT VOOR HUN PLEZIER .WAR DAN . KIJKT U DAN OOK WEG .DENK HIER MAAR EENS OVER NA. GOD EN IK WERKEN HARD OM DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG OP TE RUIMEN VOOR GOED .WAT DOET U?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.