ALS JE VAN GOD JEZUS EN MARIA HOUD. EN NET ALS HUN WILT LEVEN .

ALS JE VAN GOD HOUD EN JEZUS EN MARIA LIEF HEBT. DAN WEET JE DAT WE SAMEN GELIJK ZIJN . DAT IS DE BOODSCHAP VAN GOD JEZUS EN MARIA . ER IS GEEN HOGERE OF LAGERE .BESTE OF SLECHTSTE. EN NIEMAND IS BEVOORRECHT. OF HEEFT ZEGGENSCHAP OVER  GODS ZAKEN . DAT REGELT GOD ZELF EN JEZUS GEEFT DE BOODSCHAP TROUW DOOR .OM JOU OP DE HOOGTE TE HOUDEN VAN DE GANG VAN ZAKEN . IEDEREEN IS GELIJK IN DE OGEN VAN GOD .DUS DE BOODSCHAP IS VOOR IEDEREEN . WAT JE ER MEE DOET IS AAN JEZELF , WANT DIE VRIJHEID HEB JE VAN GOD .GOD GEEFT NIETS OM GOEDEREN .GOD GEEFT OM WAT HIJ HET LEVEN HEEFT GEGEVEN . DUS GROTE KERKEN MOSKEE OF GEBEDSHUIZEN DAAR HEEFT GOD GEEN BOODSCHAP AAN . GOD ZIET LIEVER DAT IEDEREEN TE ETEN HEEFT EN ONDERDAK. DE HEBZUCHT VAN DE PRIESTERS IS EEN DOORN IN DE OGEN VAN GOD. GOD SCHAAMT ZICH VOOR HEN DIE ZICH ZO GEDRAGEN .EN OOK NOG ZIJN NAAM MISBRUIKEN OM DIE RIJKDOM TE VERWERVEN.GOD JEZUS EN MARIA WENSEN IEDEREEN OOK JOU EEN GOED LEVEN .GOD GEEFT GOEDE RICHTLIJNEN . VOLG DIE OP EN HET KOMT GOED. IK WENS U VEEL GELUK EN SUCCES.EN DE ZEGEN VAN GOD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.