HOE ZOU U REAGEREN ALS UW KIND VERKRACHT EN VERMOORD ZOU WORDEN .

JA HOE REAGEERT U DAN . IN DEZE VERDORVEN WERELD GEBEURT DAT DAGELIJKS . HOOG GEPLAATSTE MENSEN DOEN ER AAN MEE . HET IS BEKEND ,EN TOCH LAAT IEDEREEN HET TOE. ZIJ DIE HET DOEN ZIJN IN EN IN SLECHT MAAR ZIJ DIE HET WETEN EN NIET INGRIJPEN ZIJN IN MIJN OGEN NOG VEEL SLECHTER. NU ZIJ ER GELUKKIG MEER MENSEN DIE DENKEN ZO ALS IK EN HET WEL AAN DE KAAK STELLEN . EN NIET BANG ZIJN VOOR DE DREIGEMENTEN  VAN DE HOOG GEPLAATSTEN . EN WIJ WETEN OOK DAT GOD AAN ONZE ZIJDE IS IN DIT GEVECHT TEGEN DE DUIVEL EN AL HET KWAAD IN DE WERELD.ALS KONING MOET IK VOOR MIJN VOLK ZORGEN EN BESCHERMEN . ALS PRIESTER MOET IK GOD EREN EN BIDDEN DAT DE DUIVEL EN ZIJN VOLK VERNIETIGT WORD. DUS ZO DOE IK WAT GOD VAN MIJ VRAAGT. AMEN 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.