WAT DOET DE DUIVEL MET DE SAMENZWEERDERS VAN DE DUIVEL.

ZIJ DIE MET DE DUIVEL SAMENZWEREN .PROBEREN OVERAL DE MACHT TE VEROVEREN .EN GOD EN JEZUS IN DIS CREDIT BRENGEN .ZE GEVEN ZICH UIT VOOR HEILIGE EN GOEDE MENSEN .MAAR ONDER TUSSEN ZIJN ZE UIT OP UW ONDERGANG . EN DE ONDERGANG VAN DE WERELD DIE GOD ONS GESCHONKEN HEEFT. ZIJ LEGEN U WETEN OP EN SCHRIJVEN U VOOR HOE U MOET LEVEN . ZE BEPALEN WIE EET OF NIET EET .ZE REGELEN DAT MENSEN DE SCHULDEN IN GAAN ZODAT ZE MACHT HEBBEN OVER U.ZE PAKKEN UW SPULLEN AF OMDAT ZIJ DE MACHT HEBBEN . ZE VERJAGEN COMPLETE VOLKEREN OMDAT ZIJ DE GROND EN DE GRONDSTOFFEN WILLEN HEBBEN .IN HET UITERSTE GEVAL MOORDEN ZE ZE UIT. ZIJ ZORGEN DAT DE JEUGD VERPEST WORDT . ZIJ ZORGEN DAT DE DUIVEL ZIJN ZIN KRIJGT. ZIJ MAKEN DE MENSEN MOEDELOOS EN HULPELOOS .DIT IS WAT DE DUIVEL SAMEN MET ZIJN SAMENZWEERDERS DOET OM U WEG TE HOUDEN VAN UW GELUK WAT GOD EN JEZUS VOOR U HEEFT WEG GELEGD.EN WEES BLIJ DAT GOD EN JEZUS DAT VOOR U GEDAAN HEBBEN . WANT DANKZIJ GOD EN JEZUS BLIJFT UW GELUK MET HEN BEWAARD . DE DUIVEL KAN DAT NIET VERANDEREN .OMDAT GOD EN JEZUS DAAROVER WAKEN MET DE HEILIGE GEEST.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.