ALS U HOORT EN ZIET DAT MENSEN LIEGEN ,NEEM AFSTAND VAN DAT SOORT MENSEN .ZIJ BRENGEN U ONGELUK.

BESTE BROEDERS EN ZUSTERS ,LIEVE MENSEN . LUISTER GOED WAT IK U NU SCHRIJF. ALS WERELD LEIDERS LEUGENS VERTELLEN EN U VOLGT HEN LEEFT U IN DE LEUGEN , MET DE GEVOLGEN VAN DIEN . DAT IS NIET VERSTANDIG DAT BEGRIJPT U WEL. HET IS DUS ZAAK DAT U AFSTAND NEEMT VAN DAT SOORT LEIDERS . ZIJ ZIJN UW STEUN NIET WAARD HET ZIJN LEUGENAARS DIE LEVEN OVER UW RUG.EN OP UW KOSTEN . HET IS EENVOUDIG DE WAARHEID IS DE WAARHEID ,EN DAAR KUN JE WAT MEE ,GOD LEERT ONS OM DE WAARHEID TROUW TE BLIJVEN IN ONS ALLER BELANG . WANT MET DE WAARHEID KUN JE WERKEN EN OPBOUWEN . WAT IN WAARHEID TOT STAND KOMT HOUD STAND . WAARHEID HOUD DE ZAAK ZUIVER EN TRANSPARANT . ZOALS GOD HET ONS VOOR ZEGT HEEFT . JEZUS BRENGT DE WAARHEID MET ZICH MEE . HET IS JEZUS DIE HET BEKEND MAAKT .JEZUS IS DE WEG EN DE WAARHEID. OOK DAT HEEFT GOD VOOR ZEGT. GOD HOUD DE WAARHEID BIJ ZODAT DE WAARHEID NOOIT VERLOREN GAAT . VERTROUW OP GOD EN JEZUS.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.