GOD HEEFT OOK EEN PLAN MET U.

TOEN GOD ZIJN PLAN MAAKTE ,HIELD HIJ MET ALLES EN IEDEREEN REKENING. GOD WERKTE ZIJN PLAN UIT.EN GING AAN DE SLAG . WIJ ALLEMAAL MAKEN DAAR DEEL VAN . GOD HEEFT VOOR ONS ALLEMAAL EEN PLAATSJE BEREID . DAAROM HEEFT HET OOK ZOLANG GEDUURD. MAAR GOD HOUD WOORD EN HOUD STAND .JEZUS WERD GESTUURD OM BIJ TE STELLEN .EN GODS PLAN TE VERDUIDELIJKEN .DE WERELD VERSTOND HET NOG NIET GOED .MAAR GOD HEEFT JEZUS ZIJN WERK LATEN DOEN TOT AAN JEZUS DOOD .MAAR DAARNA LEEFT JEZUS NOG STEEDS EN GEEFT NOG STEEDS DE WEG NAAR GOD AAN .ZIJN BOODSCHAP BLIJFT MAAR GAAN ,NIETS OF NIEMAND KAN DAT STOPPEN . . ALLES HOORT IN GODS PLAN . GOD HEEFT CONTROLE OVER ALLES WAT ER GEBEURD OOK AL DENK JE SOMS VAN NIET . GOD HEEFT ALLES VOOR ZEGT.OOK DEZE EIND TIJD IS VOOR ZEGT DOOR GOD OOK DE UITKOMST VAN DEZE LAATSTE STRIJD. ALLES LOOPT VOLGENS GODS PLAN VERTROUW OP GOD .EN LAAT U NIETS WIJS MAKEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.