DENK NA OVER DE TOEKOMST VAN DE KINDEREN.

DE DUIVEL WIL DE TOEKOMST VERNIETIGEN , DIT DOET HIJ DOOR DE KINDEREN TE BEDERVEN . WE GAAN HIER EEN STOKJE VOOR STEKEN .OOK HIER HEB IK U HULP NODIG. WE GAAN VOOR ONZE KINDEREN BIDDEN ,DAT ZIJ BESCHERMT WORDEN VOOR DE LISTEN VAN DE DUIVEL. WE GAAN OOK BIDDEN DAT ZE GEEN ENERGIE DRANK MEER LUSTEN . EN BIDDEN DAT ZE VER WEG VAN ALLE DRUGS BLIJVEN OOK MEDICIJNEN . EN IK GEEF U ALLEN HET ADVIES BESTEED VEEL TIJD MET UW KINDEREN PRAAT MET HEN EN ZEG DAT U TROTS OP HEN BENT ,EN ZEG DAT U VAN ZE HOUD DAT HEBBEN ZE NODIG IN DEZE HARTELOZE WERELD . OOK HIER WENS IK U ALLEN VEEL SUCCES EN NATUURLIJK GODS ZEGEN DAT HET MAG SLAGEN IN GODS NAAM .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.