GOD WIL DE WERELD HELPEN .

GOD WIL DE WERELD HELPEN , DAAROM DUIK IK OP ,DE WAARHEID KOMT MET MIJ MEE . DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG HEBBEN VAN ALLES GEPROBEERD ,OM MIJ DE MOND TE SNOEREN EN ONGELOOFWAARDIG TE M\AKEN . MAAR GOD HEEFT EEN PLAN MET MIJ EN IK VOER HET UIT ZOLANG GOD GOD HET WIL . IK VREES NIKS OF NIEMAND ,IK HEB DIEP RESPECT VOOR MIJN VADER ,HEM VREES IK ALS IK HEM TELEUR STEL .OMDAT MIJN VADER NIET VERDIENT TELEUR GESTELD TE WORDEN MET AL ZIJN LIEFDE EN GOEDE BEDOELINGEN.IK DOE MIJN WERK MET OF  ZONDER HET VOLK ,GOD HELPT MIJ DAT IS VAST GENOEG ANDERE HULP IS EXTRA ,EN VERSNELT DE VOORUITGANG VAN GODS KONINKRIJK. IK STOP NIET IK WACHT NIET IK GA DOOR OP DE WEG DIE GOD MIJ GEGEVEN HEEFT.EN IK WEET HET IS GOED EN DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG HEEFT HET NA KIJKEN . DANK U VADER LIEVE GOD.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.