IK DRAAI NERGENS OM HEEN . GOD HEEFT MIJ GEZONDEN OM U ALLEN TE HELPEN .

GOD HEEFT MIJ GEZONDEN OM U ALLEN BIJ TE STAAN IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN . IK DRAAI NERGENS OM HEEN IK BEN ZO ALS IK BEN . ZOALS GOD HET WIL . IK STA U ALLEN BIJ .OM TROOST TE BIEDEN ,OM DE WAARHEID TE ZEGGEN . OM GODS RECHTVAARDIGHEID TE OPENBAREN . EN U TE LIJDEN OP DE WEG NAAR DE VADER . IK ROEP U OP OM DE VREDE TE BEWAREN .OM ELKAAR TE HELPEN EN GODS NAAM IN ERE HERSTELLEN . IK GA NIETS UIT DE WEG ,GOD HEEFT MIJ OP DEZE WEG GEPLAATST OM DEZE WEG TE VERVOLGEN EN DE RUST IN DE WERELD TERUG TE LATEN KEREN MET DE WIL EN WENS VAN GOD DE ALMACHTIGE VADER .IK BEN ZIJN INSTRUMENT EN ZIJN BOODSCHAP GEEF IK DOOR .ZONDER ANGST WANT GOD IS BIJ MIJ .EN DE WERELD EN HET HEELAL LUISTERT NAAR ZIJN SCHEPPER DE ALMACHTIGE GOD ONZE LIEVE VADER.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.