AL BEN JE DE PAUS .JE BENT GEEN GOD EN GEEN JEZUS .EN JE VERTEGENWOORDIGT ZE OOK NIET.

GOD IS GOD, JEZUS IS JEZUS , MARIA IS MARIA . NIEMAND VERTEGENWOORDIGT HEN ALS ZIJ ZELF . GOD HEEFT HET VOOR ZEGT . JEZUS HEEFT HET VOLBRACHT .EN MARIA IS DE MOEDER VAN IEDEREEN . DUS RICHT U OP GODS WOORD NIET OP DE VERTELLERS .LEEF IN DE VOETSPOREN VAN JEZUS ,NIET IN DIE VAN DE VOORGANGERS . VRAAG DE HEILIGE MOEDER OM RAAD MAAR AANBID HAAR NIET . AAN BIDDEN  IS VOOR GOD DE ALMACHTIGE VADER EN ZIJN ZOON JEZUS. EN VOOR NIEMAND ANDERS  BEDOELD . U HEEFT OVERAL CONTACT MET GOD, JEZUS EN MARIA .OVERAL . DUS JE BENT VAN NIEMAND AFHANKELIJK OM MET GOD ,JEZUS OF MARIA CONTACT TE LEGEN . ZIJ STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR ZONDER TUSSEN KOMST .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.