WELK DOEL HEEFT GOD MET MIJ ,EN MET JULLIE. WAT IS DE SAMEN HANG IN DIT VERHAAL.

GOD HEEFT MIJ AAN HET WERK GEZET , IK DOE DAT MET VEEL PLEZIER EN LIEFDE , OOK AL IS HET NIET ALTIJD GEMAKKELIJK WAT GOD MIJ OPDRAAGT ,MAAR IK DOE WAT GOD VRAAGT. EN HET GEEFT MIJ VOLDOENING , OOK AL LIJKT HET SOMS NUTTELOOS .MAAR DAT IS HET NIET. HET HOORT BIJ GODS PLAN . EN U ALLEN HOREN ER OOK BIJ OOK U KUNT UW BIJDRAGEN DOEN .DOOR TE HELPEN GODS PLAN UIT TE WERKEN . VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK . EN SAMEN KUNNEN WE ALLES AAN ZEKER MET GOD AAN ONZE ZIJDE . HET IS TIJD TE GAAN SAMEN WERKEN IN GELIJKHEID MET ELKAAR MAAKT NIET UIT WIE U BENT OF WAAR U VANDAAN KOMT U HOORT ER OOK BIJ WANT WIJ HOREN ER ALLEMAAL BIJ WE ZIJN GODS KINDEREN . WEES HET KIND VAN GOD EN GENIET VAN WAT GOD MET ONS VOOR HEEFT.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.