NIETIG EN VLUCHTIG IS HET LEVEN .

ACH HOE NIETIG , ACH HOE VLUCHTIG IS DER MENSEN WEZEN ! AL ONS DOEN EN AL ONS STREVEN , HEEL DE WERELD DUURT MAAR EVEN . WIE GOD VREEST ZAL EEUWIG LEVEN .

VRAAG NAAR DES HEREN GROTE DADEN ; ZOEK ZIJN NABIJHEID , ZIJN GENADE . GEDENK HOE HIJ OORDEEL VELT , ZIJN WONDEREN  TEN TEKEN STELT, VOLK DAT OP ABRAM U BEROEMT , MET JACOBS NIEUWE NAAM GENOEMD .

IK LOOF U DIE MIJN SCHEPPER ZIJT , DIE MET UW LIEFDE MIJ GELEIDT , GIJ HEBT MIJN OERBEGIN AANSCHOUWD, IN HET DIEPST DER AARDE OPGEBOUWD, NIETS BLIJFT ER VOOR UW OOG VERBORGEN .JA , GIJ OMRINGT MIJ MET UW ZORGEN .

DOORGROND , O GOD MIJN HART ; HET LICHT TOCH OPEN VOOR UW AANGEZICHT , TOETS MIJ OF NIET DE WEG IN MIJ MIJ SCHAADT EN LEIDT AAN U VOORBIJ , O GOD , HOUD MIJ GEHEEL OMGEVEN ,EN LEID MIJ OP DEN WEG TEN LEVEN MET U .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.