DE KRUISIGING ,WAS EEN LAFFE DAAD , TEGEN HET ALLER BESTE WAT DE WERELD OVERKWAM .

MAAR DIE LAFFE DAAD WAS DOOR GOD INGECALCULEERD . GODS PLAN GAAT U ALLEN TE BOVEN . DOE GEEN MOEITE HET TE BEGRIJPEN , MAAR LEEF ZOALS GOD HET U GEGEVEN HEEFT.  ZOALS JEZUS OOK GEWOON DOOR LEEFT . HET KWAAD DER WERELD IS MACHTE LOOS .DAAROM DE LAFFE DOOD DIE ZIJ MET LAF GEWELD UITVOEREN . MAAR OOK HIER HEEFT GOD IN VOOR ZIEN . OOK DAAR KOMT EEN EIND AAN MET DE WIL VAN GOD . EN GODS WIL IS MACHTIG ,DAT KUNT U ZIEN WANT IK JEZUS BEN ER NOG STEEDS , OMDAT GOD DAT WIL EN HET KWAAD HEEFT DAT NIET KUNNEN VERHINDEREN .ZELFS NIET MET DE MARTELING EN DE UITEINDELIJKE KRUISIGING. DAAROM VERTROUW OP GOD  ,GODS PLAN IS VOLMAAKT .OOK VOOR U . ALLEEN VOOR DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG HEEFT GOD DE POEL DES VERDERFS GESCHAPEN OM ZE DAAR VOOR EEUWIG EN ALTIJD IN TE WERPEN . ALS DIT GEBEURD IS ZAL GOD DE POEL AFSLUITEN VOOR EEUWIG . EN U GODS GETROUWE ZULLEN DE RUST EN DE VREDE VOELEN DIE GOD ONS VOOR ZEGT HEEFT. EN MIJN VADER IS EEN MAN VAN WOORD DUS OOK ZEKER EEN GOD VAN WOORD . NET ZO ALS IK ZIJN ZOON WIJ HOUDEN WOORD . DAAROM WENSEN WIJ U EEN BIJZONDER PASEN . EN ONZE ZEGEN OVER U ALLEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.