GOEDE VRIJDAG.

HIJ ,DIE AL HEEFT IN ZIJN HAND, HOUDT OOK ONS ZWAK GELOOF IN STAND .

O GIJ VERDRUKTEN ,DIE ONRECHT MOET LIJDEN, HIJ DIE U RECHT VERSCHAFT IS HIER ! HONGRIGE , HIJ WIL U SPIJZE BEREIDEN , DORSTIGE ZIE DE HEILSRIVIER ! ZIJT GIJ GEBOEID , HIJ MAAKT U VRIJ ; GOD SCHENKT GENADE VELERLEI.

VREEMDELINGEN , DIE HIER OP AARDE MOET GEDOGEN , DAT U DE HAAT DER  MENSEN TREFT, HIJ RICHT U OP ,ALS GIJ NEER ZIJT GEBOGEN  EN HIJ BUIGT NEER WIE ZICH VERHEFT. ZIJT GIJ IN ROUW, GOD IS UW LICHT; HIJ SCHENKT ,O BLINDE U HET GEZICHT .

ROEMT DAN GIJ MENSEN , EN LOFZINGT TEZAMEN  HEM DIE ZO GROTE DINGEN DOET . ALLES WAT ADEM HEEFT ,ROEPE NU AMEN , ZING NU BLIJDE ; GOD IS GOED ! LOVE DAN IEDEREEN DIE HEM VREEST VADER EN ZOON EN HEILIGE GEEST!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.