MET HET OOG OP HET AVOND MAAL EN PAASSEN .

IK ZEG U BROEDERS EN ZUSTERS ,EN ALLE MEDE MENSEN . GOD HEEFT U ALLEN LIEF EN MAAKT GEEN UITZONDERING .NIEMAND IS BETER OF SLECHTER IN GODS OGEN ZIJN WIJ ALLEN GELIJK. EN IS ER VOOR IEDEREEN DIE WIL PLAATS IN GODS KONINKRIJK. WEET OOK AL BENT U VAN HET PAD VAN DE WAARHEID AF ,GOD HEEFT U ZO LIEF DAT HIJ U WEER TERUG OP HET PAD VAN DE WAARHEID ZET. U HOEFT ALLEEN MAAR DANKBAAR TE ZIJN DAT GOD U GEHOLPEN HEEFT EN U WEET DAT GOD U GEHOLPEN HEEFT . EN DAAR KUNT U DAN DANKBAAR VAN GETUIGEN ZODAT ANDEREN OOK DE KANS KRIJGEN  HET GOEDE PAD TERUG TE VINDEN EN IN WAARHEID TE VERVOLGEN MET GODS HULP . DEZE  AVOND EN DEZE DAG ZIJN VEEL MENSEN SAMEN GEKOMEN . OM SAMEN AAN JEZUS TE DENKEN .OOK IK ZELF WAS ERBIJ .MOGE GOD ONS ALLEMAAL STERKEN IN ONS GELOOF EN HET VERTROUWEN IN DE TOEKOMST MET GOD .EN MOGE HET ZOUT IN DE OGEN VAN DE DUIVEL ZIJN HET GELUK DAT WIJ ALLEMAAL HEBBEN DOOR GOD ONZE VADER .IK SCHRIJF U DIT UIT LIEFDE VOOR U EN UIT LIEFDE VOOR GOD. MAAR MIJN LIEFDE VOOR GOD IS GROTER ,EN MET DIE LIEFDE ZAL IK U ALLEN LIEF HEBBEN . EN DE JUISTE WEG WIJZEN NAAR MIJN VADER ONZE LIEVE GOD . HIJ VERWACHT ONS IN ZIJN HUIS .U BENT VAN HARTE WELKOM .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.