ALS UW KINDEREN NAAR DE MIDDELBARESCHOOL GAAN .

U VERTROUWD UW KIND TOE AAN DE SCHOOL EN DE SCHOOLLEIDING . MAAR ER LOERT GEVAAR , UW KIND WORDT BLOOT GESTELD AAN DINGEN DIE U THUIS NIET BESPREEKT,OF WAAR U ZELFS GEEN WEET VAN HEEFT . U KIND HOORT OP SCHOOL TE ZIJN , MAAR ER VALLEN UREN UIT ,EN DAN TREKEN ZE DE STAD IN .EN PROEVEN VAN DINGEN DIE NIET ZO GOED ZIJN ,MAAR JA ZE WILLEN MET ELKAAR MEE DOEN DAT IS STOER. HIER KOMT DE DRANK EN DE DRUGS OM DE HOEK .MAAR DE DEALERS ZIJN OOK OP HET SCHOOLPLEIN . DE SCHOOL LEIDING WEET DAT DE POLITIE WEET DAT ,MAAR NIEMAND GRIJPT IN . DAAR GAAT UW VERTROUWEN .UW KIND BLIJKT NIET IN VEILIGE HANDEN TE ZIJN . MAAR WORDT BLOOTGESTELD AAN DINGEN DIE U NIET WILT. SCHOLLEN HOREN VEILIG TE ZIJN . EN ZEKER VRIJ VAN ROKEN DRANK EN DRUGS .WANT ROKEN MOET JE EEN BEPAALDE LEEFTIJD HEBBEN .EN OP DE MIDDELBARE SCHOOL HEB JE DIE LEEFTIJD NOG NIET MAAR ROKEN MAG OP DE AAN GEWEZEN PLEKKEN .DAT KAN TOCH NIET. DUS LET OP UW KIND EN DE VERANDERING ER VAN EN GRIJP OP TIJD IN .EN VERANDER VAN SCHOOL ALS DE PROBLEMEN AAN HOUDEN . SUCCES MET UW KIND ,MOGE GOD U BIJSTAAN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.