GELOVIGE BROEDERS EN ZUSTERS ,EN OOK DE ONGELOVIGE BROEDERS EN ZUSTERS,IK HEB U ALLEN LIEF.

JA IK HEB U ALLEN LIEF EN WENS HET BESTE VOOR ALLE BROEDERS EN ZUSTERS. HET MAAKT MIJ NIET UIT OF U WEL OF NIET GELOVIG BENT WANT IEDEREEN VULT DAT OP ZIJN OF HAAR MANIER IN , VOOR MIJ IS HET DUIDELIJK DAT GOD GOED VOOR ONS IS ,EN DAT HIJ MET AL ZIJN LIEFDE ONS GESCHAPEN HEEFT JA ONS ALLEMAAL . WIJ HOEVEN ALLEEN MAAR DANKBAAR TE ZIJN . DANKBAAR DAT WE MOGEN LEVEN IN VREDE . NU IS HET AAN ONS OMDAT OOK TE GAAN DOEN . HET IS DE HOOGSTE TIJD OM DE STRIJDBIJL VOOR ALTIJD TE BEGRAVEN .EN TE STARTEN MET EEN NIEUWE TOEKOMST , ZO ALS GOD DAT VOOR IEDEREEN BEDOELD HEEFT . NOGMAALS IK HEB U ALLEN LIEF EN GOD HOUD OOK VAN U DAT WEET IK ZEKER .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.