DE WERELD VAN NU DE JEUGD VAN NU!!!!!!!!!!!!!

DE JEUGD VAN NU DREIGT EN GEBRUIKENGEWELD DRUGS EN DRANK HET BEGINT AL JONG ROND 11 JAAR ZE SLEPEN ELKAAR MEE DE BENDES IN MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN . DAAR LEREN ZE DEALEN STELEN OVERVALLEN EN AFPERSEN .ZE ZIJ HARD ALS ZE 16 JAAR ZIJN .ZE WILLEN NIET ONDER DOEN VOOR DE REST MET HUN 18 JAAR GAAN ZE HARD ZE GEBRUIKEN VEEL DRUGS EN DRANK .RIJDEN GRAAG HARD EN IN DURE AUTO”S OF MOTOREN.DOOR TE KOERIER SPELEN .EN DEALEN VAN ALLE SOORTEN DRUGS . MET HUN 20 JAAR GAAN ZE NOG HARDER ZIJ DIE HET OVERLEVEN . MET DE 25 JAAR ZITTEN DE MEESTE VAST OF OPGENOMEN .OF ZIJN VERMOORD DOOR RIVALEN .WAT EEN TOEKOMST WAT EEN JEUGD . MAAR WAAR BLIJVEN DE OUDERS ZIEN DIE DIT NIET .SNAPPEN JULLIE HET NIET KLAAG DAN OOK NIET .MAAR ZO GAAT HET NU MET DE JEUGD .DE DUIVEL RONSELT HARDE EN VELE GAAN ER IN MEE .VAN DAAR OOK DE JONGERE DIE ZELF MOORD PLEGEN . WAT GAAN WE ER AAN DOEN?????????????

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.